коМра терапията не е само за болка. Тя е също толкова ефективна за поддържане на добро здраве, както и за справяне със системни разтройства. коМра може например да се използва за лечение на много сърдечни заболявания, както и за регулиране на нивата на холестерола. Доброто състояние на сърцето и кръвта е крайно важно за цялостното здраве и оптимално функциониране на тялото. В тази статия разглеждаме Универсалните Лечения 2 и 3, които предоставят системна подкрепа в тези две ключови области.

ЦЪКНЕТЕ ТУК, за да видите специалната ни оферта за коМра Палм устройството.

Универсални Лечения

Универсалните коМра лечения са предназначени да увеличат системните функционални резерви и да подобрят общото здравословно състояние, позволявайки по този начин на тялото да посрещне по-големите енергийни нужди, породени от всяко конкретно физическо изпитание – било то болест, стрес, претоварване и пр. коМра терапията комбинира нискоинтензивен лазер с лечебните излъчвания на цвета, магнетизма и (в случая на коМра Делта) ултразвука, за да лекува болка и много други неразположения. Можете да прочетете повече за това как работи в нашите блог статии коМра за начинаещи и Как Работи Кохерентното Мулти-Излъчване. А ако сте пропуснали първата ни статия за универсалните лечения, можете да погледнете тук.

За повече информация за коМра терапията свалете електронната ни книга

Универсално Лечение номер 2 – Сърце

heartТова лечение подкрепя сърцето и неговата важна работа. На първо място то ще помогне за множество кардиологични проблеми като слабо сърце, недостатъчен коронарен поток, исхемия, високо кръвно, кардиомиопатия, тахикардия, ангина пекторис и много други. То е също така много ефективно за слаб имунитет, високи нива на лош холестерол или периоди на емоционален стрес.1
Редовното приложение на Универсално Лечение 2 ще увеличи потока на кръвта и може дори да доведе до израстването на нови кръвоносни съдове в сърцето, усилвайки коронарния кръвен поток. Така сърцето ще има повече енергия да върши важната си работа, без да се претоварва.

Една важна забележка:2

  • Това лечение не се препоръчва на пациенти със сърдечни трансплантации или механични клапи или кардиостимулатори. Засега няма достатъчно клинични изследвания, които да потвърдят безопасността на коМра за такива пациенти.

Universal treatment-heart
Освен че помага за специвични неразположения, това лечение е също така отлична превантивна мярка по време на емоционален или физически стрес. Много добре е и да се прилага ежедневно за повдигане на енергията. То е ключова част от превантивното лечение за имунитет, описано в нашата статия Превантивна подкрепа за имунната система.

За подробности вижте Ръководството.

Универсално Лечение 3 – Кръв

red blood cells
Кръвта е главното средство за комуникация и подхранване на тялото и затова доброто състояние на кръвта е от основно значение за цялостното ни добруване. Поради това Универсалното Лечение номер 3 се разглежда като най-централното Универсално Лечение и е с ключова роля за усилване на жизнеността. То се състои в това, че циркулиращата в тялото кръв се облъчва по безопасен и неинвазивен начин. То увеличава капацитета на кръвта за транспортиране на кислород, подобрява реологията на кръвта, усилва микроциркулацията и биомодулира имунитета.3

Използва се да подкрепи тялото в лекуването на възпаление, анемия, обща слабост или хронична умора, както и при борба с вируси и токсини. Други важни ползи са:4

  • Нормализиране и стимулиране на регенеративните процеси,
  • Регулиране на метаболизма на въглехидратите, мазнините и белтъците, както и на вътреклетъчния био-енергетичен метаболизъм,
  • Червените кръвни телца се енергетизират, стават по-гъвкави и се придвижват по-лесно,
  • Заздравяват се кръвоносните съдове,
  • Съсиреците и отпадъчните утайки се премахват от кръвния поток.

Щом кръвта е пречистена и енергизирана, тялото има повече енергия за лечение на органите и тъканите, които имат нужда от това.

За подробности вижте Ръководството.

1 The coMra User Guide in Details: Universal Treatment 2 – Heart
2 coMra Therapy: The Universal Treatments eBook: Page 7

3 Why the Universal coMra Treatments Are So Good For You

4 coMra Therapy: The Universal Treatments eBook: Page 8