Искате повече от вашите тренировки?! Съкращавайки времето за възстановяване, коМра Терапията ще Ви помогне да оптимизирате Вашата подоготовка и Вашето представяне. Как? Четете нататък…

ЦЪКНЕТЕ ТУК, за да видите специалната ни оферта за коМра Палм устройството.

По-високи Постижения

Ако тренираме редовно, с времето изграждаме здравина и пъргавост. Как става това?

За повече информация за коМра Терапията свалете нашата електронна книга

Първата стъпка е да натоварим тялото малко над “нормалното”, било то нормалната му здравина, сила, бързина, пъргавост или каквото и да било. В резултат тялото може да се почувства леко “сдухано”, уморено или да го боли тук и там и то ще се нуждае от малко време да се възстанови. Щом се възстанови обаче, то ще бъде по-силно и способно на повече отколкото преди това. Систематично повтаряйки този цикъл, ние развиваме своите физически способности.

Използването на коМра терапията като интегрална част от тренировъчната програма позволява съкращаване на възстановителния период и с това ускоряване на целия процес.

Разбира се, Вие винаги усещате кога имате по-малко енергия. Недостигът на енергия естествено се отразява на тенировката и представянето Ви. От друга страна, колкото повече енергия имате, толкова повече можете да работите в тренировките и толкова по-добре ще функционирате, т.е. ще сте в по-добра форма. А колкото е по-добра формата Ви, толкова по-малко енергия ще хабите и вероятността за контузии ще е също по-малка.

Едно от преимуществата на коМра Терапията е, че тя увеличава функционалните енергетични резерви на тялото. коМра Терапията комбинира ниско-интензивна лазерна терапия с лечебните излъчвания на цвета, магнетизма и – при Делта устройството – ултразвука, за да лекува болка и множество други неразположения. За това как работи можете да прочетете повече в нашите блог-статии коМра за Начинаещи и Как Работи Кохерентното Мулти-Излъчване.

коМра Програми за Тренировки и Постижения

training preparation

Има няколко коМра протокола, специално проектирани за оптимизиране на тренировките и физическите постижения. Независимо дали сте любител или професионален атлет, или боди-билдър или просто искате да подобрите формата и здравето си, тези програми могат много да Ви помогнат.

Програма 1 – Подготовка: Тази програма е отличен начин да се подготви тялото преди тренировъчна сесия. Може да се прави сутрин или пък непосредствено преди тренировката. Препоръчително е да се прави всеки ден по време на тренировъчния цикъл; и когато възникне необходимост.

Програма 2 – Възстановяване: Тази програма се използва след тренировка или между отделните тренировки, ако са повече през деня. Тя също така подпомага съня през нощта и затова може да се използва преди важно състезание. Тя презарежда тялото и ума.

muscle conditioningПрограма 3 – Стрес и Прегаряне: Тази програма е особено подходяща за регулиране на стреса породен от студа или жегата при тренировки и състезания на открито. Също така, вечерта преди състезанието тя е чудесна за намаляване на предстартовата треска, защото подпомага спокойния сън и отпочиването на тялото и ума. След тежки тренировки, когато човек е стресиран и емоционално натоварен, тя помага за уравновесяване на емоционалното състояние.

Програма 4 – Напомпване на Енергията: Тази кратка програма е отлична за повдигане и ре-енергизиране и може да се използва между тренировките и всякога, щом имате нужда от презареждане.

Програма 5 – Мускули: Тази програма се използва най-вече при тренировки за сила, с тежести или боди-билдинг. Много е добра, когато се започва някаква физическа тренировка. Програмата е разделена на три групи:гръден кош, рамене & трицепси; гръб & бицепси; и крака. Прилагайте я съобразно тренировъчния ден, преди или след тренировката; или за загряване на съответната мускулна група, която ще използвате. Тази програма може да се прави и еднократтно при желание или необходимост и е особено ефективна преди състезание за оптимизиране на работата на мускулите.

коМра Терапията е безценен инструмент, който може да Ви помогне да си създадете здравословен тренировъчен и състезателен режим, който да поддържате без ненужен стрес или контузии.

За детайлна информация за тези протоколи, свалете Ръководството за Спорт.