Възможно ли е да се облегчи хронична болка без лекарства? Може ли тежки болести да се овладеят по безопасен и неинвазивен начин?
коМра Терапията прави това и много повече, но как?

ЦЪКНЕТЕ ТУК, за да видите специалната ни оферта за коМра Палм устройството.

Какво е коМра терапията?

коМра идва от кохерентно мулти-излъчване(радиантност) и тази терапия комбинира свойствата на лазера, цвета, магнетизма и ултразвука за ефективно безмедикамнетозно лечение на болката, стимулирайки регенерирането на клетките и поправянето на увредените тъкани. Тя е нежен и неинвазивен метод, който всеки може да се научи да използва безопасно.

За повече информация свалете електронната коМра книга

Как работи?

коМра терапията презарежда енергията на клетките. Просто казано, коМра Презарежда батериите Ви. Комбинираното действие на инфрачервения лазер и магнитното поле стимулира клетъчния метаболизъм, по-конкретно синтеза на аденозин трифосфат (АТФ). АТФ е универсалното гориво, използвано от всички клетки за нормалното им функциониране. Болните клетки не са на оптималното си функционално ниво поради липса на кислород, или хранителни вещества, или енергия, или просто поради физическо увреждане. коМра терапията увеличава синтеза на АТФ в клетките и по този начин ги стимулира отново да заработят оптимално.Здравите клетки се лекуват сами! Т.е. възстановява се естественият процес на само-лечение, който е присъщ на всички тела, в частност клетките и тъканите отново започват да се регенерират. При това коМра терапията не само “енергитизира” клетките, но също така допринася за увеличаване на митохондриалното дишане, забавя програмираната клетъчна смърт, редуцира възпалението, стимулира генерирането на неврони и растежа на нови кръвоносни съдове и стимулира разпространението, миграцията и диференциацията на стволови клетки. Комбинираният коМра ефект в тялото създава един универсален подход към травмите, различните болести и превенцията.

Как да прилагате коМра терапията

При множество остри заболявания или травми, най-често е достатъчно да третирате само засегнатото място. Това е така нареченият “локален” подход и той е много ефективен за директни наранявания. Когато обаче става дума за болка, сериозни болести или хронични такива, е необходим по-всеобхватен системен подход. Такива сериозни и хронични проблеми са се развивали дълго време, преди “внезапно” да се проявят с болка или други смптоми. При тях множество метаболични процеси, протичащи в цялото тяло, са били разстроени или нарушени и поради това е важно да се подхожда по-глобално. Такъв глобален подход ще включва нервната, кръвоносната, имунната и ендокринната системи, като и тъканите и органите.

Разположение на устройството

Задълбоченото Ръководство на Потребителя съдържа множество програми за най-различни заболявания и травми. Устройството се поставя директно върху кожата на места, указани в диаграми в Ръководството.

Лазерният лъч от коМра устройствата е дивергентен и покрива площ горе-долу колкото самия терминал, като същевременно прониква дълбоко в тялото.

Време и честота

Остри състояния, болка и физически травми могат да се третират по 4,5 пъти на ден първите няколко дни, като след това леченията може да се разредят. коМра е напълно безопасна и дълги процедури не вредят. Ръководството предлага ясни указания за продължителността и честотата на препоръчаните лечения, но Вашето тяло също ще Ви води.

Настройки на честотата

Устройството може да се постави на няколко честоти:

  • 5 Hz е честотата, използвана за дълбоко проникване – за третиране на вътрешните органи, кръвта и скелетната структура.
  • 50 Hz честота често се използва за лекуване на мускулни проблеми, травми и болести, намиращи се по-близо до кожата.
  • 1000 Hz работи главно върху кожата и подкожните нива. Исползва се главно за лекуване на изгаряния, рани, язви по кожата и въобще кожни болести.
  • Променливата честота (V), която превключва между 5 Hz, 50 Hz и 1000 Hz, се използва главно за фрактури, по-големи рани и инфекции.

Разумно съдействие на тялото

коМра терапията работи да възстанови естествено кохерентните системи на тялото, прилагайки “високо кохерентни форми от не-инвазивна енергия директно върху клетките и органите, засегнати от патологичния процес. Щом тези клетки възстановят своите вътрешна структура и функции, те поемат грижата за болестта и по естествен начин разрешават симптомите, били те болка, травма, недостатъчен имунитет и пр.1

Човешкото тяло е прекрасен пример за разумно съдействие, при което трилионите клетки работят кохерентно. коМра терапията работи, понеже тя подкрепя увредените части на тялото по начин, разознаващ и улесняващ вродената способност на това тяло за само-лечение. Вместо да се опитва да намести тялото отвън, коМра помага на тялото да прави това, за което е създадено: да се само-регулира, само-лекува и добрува.

1 Аржан Суразаков: http://www.joct.org/en/articles/articledata/A0006