comra videos logo

Интересувате ли се от коМра терапията? Избрахме колекция от видео клипове, показващи как и защо.

коМра – повече от лазерна терапия

Макар лазерът да е централният компонент на коМра терапията, тя комбинира освен него магнетизъм, ултразвук и цвят, за да подобри ефективността му. Д-р Аржан Суразаков обяснява как работи лазерът и как комбинираните излъчвания работят заедно, за да предоставят уникална терапия, работеща на фундаментално ниво, за да помогне на изцелението в тялото.

коМра терапията, която лекарите уважават и хиляди хора ѝ се доверяват за лечение на болка и много други.

коМра терапията използва комбинираните лъчисти свойства на лазера, цвета, магнетизма и (в коМра Делта) ултрзвука за ефективно и безмедикаментозно лечение на болката и много други болежки, стимулирайки клетъчното регенериране и поправяйки увредената тъкан. Използвана от професионални медици по цял свят, коМра предлага ценово-ефективно лечение за болка и много други хронични болести, постигайки резултати там, където много други лечения не са успели. Вижте това видео, за да разберете защо лекарите използват коМра и как коМра единствена помага на страдаща от множествена склероза.

коМра в семейството – успех с трудни за лечение болежки

Когато четиригодишната дъщеря на Мерет получава силен херпес, тя опитва всичко: от стандартни лечения като Зовиракс до няколко алтернативни, обаче нищо не проработва. С коМра обаче кожата се прочиства за една седмица. Оттогава Мерет използва коМра да лекува проблема си със щитовидната жлеза, както и хроничните си главоболия.

Разопаковане на коМра Палм – какво има в кутията?

Ако обмисляте покупка на коМра Палм, ще Ви е интересно да видите в това видео как се работи с устройството.

Пациенти споделят своите изцелителни пътешествия с коМра терапията

Може би сте един от многото търсещи решение за трудни за лекуване болести? В това видео хорат споделят своите пътешествия през широк спектър от здравословни проблеми и описват как им е помогнала коМра терапията.

Медицински доклад: Мозъчна травма след катастрофа

Лазерната терапия е демонстрирала значителни резултати при неврологични болести и мозъчни травми. В този случай Д-р Лари Уолъс използва коМра да лекува жена с мозъчна травма вследствие на автомобилна катастрофа. Пациентката страда от стесняване на зрителното поле, фотофобия, силна умора, хроничен главобол и други проблеми със зрението. Направени са 13 коМра процедури за 7 седмици с резултат почти пълно възтановяване на зрителното поле и 100% премахване на главобола, както и значително подобрение при другите проблеми.

Медицински доклад: Лечение на главобол и стесняване на зрителното поле вследствие на удар

В този случай на Д-р Лари Уолъс пациентът след прекаран удар страда от главобол и стесняване на зрителното поле. Д-р Уолъс използва серия от 12 петминутни коМра процедури в района на удара. Пациентът отчита съществено подобрение: зрителното поле напълно възтановено и главоболът много по-рядък и по-слаб. Това видео обяснява коМра енергетизира клетките и спомага изцелението в поразените области на мозъка.

Лекуване на болка, главобол, ставни проблеми и болка в кръста с коМра

Д-р Лий Коудън е председател на научния съвет на Академията за Обща Интегративна Медицина. Той описва как често дори едно коМра лечение води до отчетливо възтановяване от болки.

Лечение на депресия без лекарства с коМра терапия

За много хора, страдащи от депресия, страничните ефекти на медикаментите стават непоносими или пък медикаментите просто спират да работят. Мария Исаза открива, че може да потърси решение с коМра. Тя започва да вижда подобрение след три месеца и успява да се откачи от лекарствата след една година коМра лечение.

Третиране на контузии от трудови злополуки с коМра

Д-р Карън Комбс е натуропат, като също има семеен бизнес, свързан с метало-обработване. Тя споделя няколко случая, в които помага на травмирали се работници със забележителен успех.

Как коМра помага на бременни и новородени

Бременността носи много предизвикателства. коМра терапията помага с много аспекти на бременността, кърменето и здравето на новороденото. Наташа Стадлер е акушерка в Кейп Таун с тридесетгодишен опит. Тя описва ползите, които нейни клиенти са имали от коМра. Вижте този клип за детайли как се лекуват с коМра трудности с кърменето, стрии и колики на бебето.

коМра за акупунктура

Акупунктурата произхожда от Китай и се практикува широко в цял свят. Нараства използването на лазерна светлина като безопасна алтернатива на иглите. КоМра терапията добавя ново измерение към тази тенденция и се превръща в безценен инструмент за много практикуващи акупунктура. Д-р Пиер Терон е интегративен медик, който много ефективно използва коМра в комбинация с акупунктура. Той обяснява колко е добра коМра и осбено за деца и хора, които не харесват иглите.