comra testimonials logo

* Резултатите може да са различни при различните хора.

Акне

От: Хонолулу, САЩ
След двуседмичен курс с Естетичния Терминал на Делта лазера лицето ми се почисти и стана приятно гладко. Текстурата на кожата ми е по-мека и цветът се изравни. Забелязах също, че лечението кара пъпките да изкарват бяла главичка и след два дни се пукат без никакви белези. Забелязах също и че кожата ми не е толкова мазна като преди.

Алергичен Ринит

От: Маями, САЩ
След 6 години алергичен ринит, с ежедневни хреми, съм наистина благодарен на коМра терапията с нейния неинвазивен и безопасен подход за ефективно облегчаване на алергиите. Сега живея живот, в който отново мога да мириша света, хрната е по-вкусна, спя по-добре и дишам през носа, а не през устата. И ако отново започна да изпитвам симптоми на сенна хрема, просто вадя Делта лазера и си правя мини-курс, който ме нормализира – обикновено отнема до 5 дни.

Артрит

От: Меделин, Колумбия
Имам артрит на ръцете и е много болезнено, понеже обичам да свиря на пиано. Не можех да свиря заради болката и схващането в ръцете и пръстите. Когато синът ми ми показа Делта лазера, реших да го използвам да намаля дискомфорта. Започнах с Травматология 8 през декември, 2010. Сега ръцете ми са по-добре. Болката я няма и ги движа много по-добре.

Болки в гърба

От: България
Жена на 42 години със силна болка в гърба и тръпнене в десния крак – дископатия с радикулопатия. След седмата процедура оплакванията изчезнаха и се възтанови нормалното движение в кръста.

Баротит

От: Хонолулу, САЩ
Тъй като съм сертифициран водолаз, прекарвам много време във водата. След едно гмуркане усетих страшна болка в лявото ухо. След първата процедура състоянието се влоши. Като се събудих на другия ден, болката беше по-слаба. На третия ден и третата процедура болката значително отслабна, а на четвъртия ден се възтанових напълно.

Синдром на карпалния тунел

От: Парма, Италия
Преди известно време започнах да се будя през нощта от изтръпване на дясната ми ръка. През следващите седмици това се случваше все по-често, включително и през деня, и усещането се превърна от тръпнене в истинска болка в китката и ръката, понякога простираща не до лакета; до такава степен, че не можех да ходя на работа. Моят лекар ми предписа противовъзпалителни, но след като това не реши проблема, ми каза, че само операция би могла. За късмет една приятелка наскоро си беше купила Делта лазер и тя ми показа, че в ръководството има лечение за болезнена китка. Реших да го опитам, понеже нямаше какво да губя: устройството нямаше странични ефекти, а и не горях от желание да си правя операция. Следвах много стриктно препоръчания курс два пъти дневно за десет дни, без да пропусна и една процедура, и в края китката ми беше в прекрасна форма, като цялата болка беше изчезнала! Макар че се препоръчваше да се направи последващ курс след 3 седмици почивка, нямаше нужда, защото заболяването не се върна, а и сега след няколко месеца още не се е върнало.

Хронични мускулно-скелетни проблеми

От: Чехия
Хроничните мускулно-скелетни проблеми са често срещани при професионалните футболисти и лечението им е трудно, често безрезултатно. През юни 2011 приложих коМра терапията на осем професионални футболисти с разнообразни хронични мускулно-скелетни проблеми в продължение на 14 дни. При всички атлети забелязах значително подобрение на състоянието им и редуциране до пълно изчезване на симптомите на хроничното им заболяване.

Херпес

От: Маями, САЩ
Боря се с херпеса от ранна възраст и не е лесно. Обикновено пламва на всеки два месеца и продължава по седем-осем дни. След като заочнах да използвам Делта лазера и направих 2 курса от Универсално лечение номер 6 с 2,3 седмици почивка между тях, вече 6 месеца няма проблем, което е голямо облегчение! Благодаря ти, коМра!

Диабет тип 2

От: Йорк, Англия
Използвам Делта лазера, откакто пристигна предния петък. Започнах курса за диабет незабавно и вече се чувствам по-добре. Преди всичко като се събудя главата ми е по-ясна, енергийното ми ниво беше тествано през уикенда и съм много по-способен да се справям. Лекувах също така и болката в гърба ми, която ме тревожеше, защото продължаваше със седмици и подозирах, че може да е някакъв гаден вътрешен проблем. Болката на практика изчезна! След като приключих с първия курс за диабет, подобрението е впечатляващо. Имам повече енергия, спя по-добре и по-рядко ходя през нощта до тоалетната. Повечето дни не се будя с цепещ главобол.

Депресия

От: Южна Африка
Лекувах 92 годишен мъж с депресия. След по-малко от 2 седмици той ми съобщи, че не само депресията му е изчезнала, но и пикочните му проблеми.

Болка в ушите

От: Джулио, САЩ
Използвахме Делта за ушната инфекция на сина ми. С лечението температурата му и всички други симптоми се разкараха. Много сме благодарни на Делта, че го излекува и облегчи страданията му. Това е може би най-доброто нещо, в което някой би могъл да инвестира.

Фиброиалгия

От: Книсна, Южна Африка
Нощта на първия ми нервен пристъп беше началото на здравословните ми проблеми. Три месеца се мъчех да не се побъркам, страдайки от постоянни топли и студени вълни, неконтролируемо треперене, сърцебиене, силна болка във всички крайници, главоболия, синузит, гадене, стомашни крампи, болки в бъбреците и безсъние. Бях диагностицирана с бъбречна недостатъчност, силен артрит, бруцелоза, слаб имунитет, слаба нервна система и сърдечна недостатъчност. Страхувайки се от най-лошото, посетих кардиолог. След серия от тестове заключението беше, че имам Фибромиалгия, известна също и като Претоварване с Емоционален Стрес. Фибромиалгията е химичен дисбаланс в мозъка, причиняваш крайно нисък праг на болката и увеличена чувствителност. Тя може да повлияе на костите, нервната система, всички вътрешни органи и главата. Когато някой орган сигнализира, че има проблем, тялото реагира съответно. Поради емоционалния блокаж обаче съобщението е некоректно: всъщност няма проблем с физическото тяло. Нещо като развален телефон, обаче не е игра, а моят живот. Понеже няма медицинско лечение за фибромиалгията, кардиологът ме посъветва да търся алтернативни и холистични лечебни техники. След сесията коМра терапия незабавно усетих болката в областите, където беше поставена машината, да намалява. За първи път от два месеца можех да ходя изправена. Продължих да използвам коМра терапията за четири седмици, чувствайки се все по-добре, по-силна и по-здрава. Освен коМра терапията си почивах добре, пиех много вода – пречистена вода – и ядох главно свежи плодове и зеленчуци. Препоръчвам коМра Делта на всички, които още не са я пробвали.

Болки в хълбока и коляното

От: Южна Африка
89-годишната съседка след разви остра болка в хълбока. След това и коляното започна да я боли, защото се опитваше да компенсира. Дадох ѝ моята Делта на заем и тя развълнувано ми съобщи, че за 24 часа много се е подобрила.

Безсъние

От: Торонто, Канада
Два месеца не можех да спя, мразех вечерите. Часове наред се разхождах из града, защото не можех да спя, беше брутално. Делта лазерът реши проблема след за три седмици. Правих Универсално лечение номер 5 два пъти на ден. Благодаря! 🙂

Болка в пръста

От: Денис, Канада
Преди около два месеца забелязах, че големият пръст на крака ми се е подул и ме болеше. Слагах му лед, разтривах подутините носех удобни обувки и пр.: общо взето просто се съобразявах с болката. Използвах коМра Делта и сега имам РАДОСТ и ОБЛЕГЧЕНИЕ! Няма болка.

Проблеми с коляното

От: Англия
Една клиентка имаше проблеми с коляното. Правих коМра на коляното ѝ редовно и това ѝ помогна да избегне операция. Искаха го отворят и да видят какъв проблемът, но благодарение на успешното лечение с Делта лазера вече няма нужда от операция.

Болка и отток на коляното

От: Форлимпополи, Италия
Аз съм на 81 и обичам да ходя, да карам колело до центъра на селото да пазарувам. Обичам моята малка градинка, където отглеждам зеленчуци и цветя. Преди няколко месеца ми направиха операция на менискуса и дълго време не можех да си правя нещата. Освен това коляното не зарастна добре: беше болезнено, отекло и задържаше вода. Реших да пробвам това Делта устройство, защото мислех, че е хубава технология, и видях, че е лесно да се използва, дори на моята възраст. Харесваше ми, че мога сам да се справя с проблема. Правих процедури 15 дни, по две на ден. Нямам повече болки, нито отток, и пак си карам колелото! Помогнах и на съседката (тя имаше същия проблем) и се почувствах полезен! 🙂

Контузия с мотоциклет

От: Кореа
Контузих си крака в мотоциклетна катастрофа. Не можех да ходя и трябваше да нося цял мек гипс.
Започнах леченията няколко дни след инцитента. Имаше много синини, много оттоци, не можех да си сгъна коляното и много болеше. След 5,6 дни можех напълно да си сгъна коляното, оттокът беше изчезнал напълно, болката почти изчезнала и натъртванията се излекуваха много бързо. Направо е потресаващо колко бързо мина! Мислех, че ще е продължителна контузия, а след две седмици съм почти на 100%.

Орален херпес

От: Будапеща, Унгария
Получих херпесна инфекция на горната и долната устни и започнах да ги лекувам с Медицинския терминал на 50 Hz и 1000 Hz, 2 минути на раничка. Приложих и Сонда терминала на 1000 Hz, насочен директно към раничката, пак по 2 минути на раничка. Направих това два пъти в деня на инфекцията – сутринта и вечерта. Направих още една такава процедура на другата сутрин и повече нямаше нужда, защото сърбежа и болката изчезнаха и раничките започнаха бързо да се лекуват. На третия ден нямаше никакъв дискомфорт и на четвъртия ден устните ми бяха нормални. Без коМра щеше да ме мъчи поне седмица.

Кокоши трън

От: Канада
Подиатърът опита всичко освен операция да ме освободи от 5 брадавици на големия пръст на крака и затова реших да опитам коМра технологията. След като използвах Делта, брадавиците напълно изчезнаха. Даже и подиатърът се съгласи! Това ми спести няколкостотин долара и една седмица отпуска за операцията: добър резултат! Сега съм готов да опитам коМра и за по-сериозни заболявания.

Полиартрит

От: Украйна
Страдам от полиартрит повече от 12 години и бях ограничена във всичко. Отначало ме боляха коленете, но като стигна до дясното рамо, резултатът беше ограничено движение, придружено с болка до върховете на пръстите, която направо ме влудяваше.
След една седмица коМра лечение мога да си вдигна ръката напред, да я върна назад и настрани. Сега мога да се обличам сама, без съпругът ми да ми помага. Фактически всичко мога да си правя вкъщи! Просто съм щастлива!

Псориазис

От: Волос, Гърция
Що се отнася до коМра Делта, лекувам се с нея, откакто го купих миналата година и резултатите са забележителни. Излекувах около 70% от кожната инфекция и около 90% от инфекцията на ноктите. За кожата използвам Дерматология 1 заедно с Универсално 3.

Синдром на Рейно

От: Южна Африка
Съпругът ми получи незабавно облегчение на синдрома си на Рейно на дясната ръка. Правихме само дясната ръка, защото експериментираме. И за мен беше очевидно подобрението: неговото Рейно е толкова лошо, че пръстите му са почти изцяло сини. Вчера четири от пръстите на дясната му ръка бяха нормални и той каза, че и по-лесно ги движи.
Много интересно и много вълнуващо!

Реконструктивна операция на коляното

От: Маями, САЩ
Аз съм фул-котакт боец и се подложих на операция на предната кръстна връзка на коляното, скъсана в резултат на директен ритник в коляното. По време на мач кракът ми беше във въздуха и стъпалото заключено до хълбока на противника и, като ме изрита в коляното, връзката се скъса.
След операцията коляното беше много схванато и отекло. коМра терапията определено ускори процеса на раздвижване и също така помогна за подобряване на общото ми състояние, както и за болката и постоянното туптене и схванатост на колянната става. Чувствах, че като че ли тази терапия свали много напрежение и ускори възтановителния процес.

Ринит

От: Атина, Гърция
От десетгодишен страдам от ринит. Когато бях на 58, коМра Делта дойде в моя живот и с нея възможност сам да се лекувам. Започнах леченията и на края на третия цикъл бях излекуван. Бях толкова ентусиазиран, че, разбира се, започнах да използвам Делта лазера за всички други проблеми, които се появяваха. Отначало се консултирах с Ръководството, а ако нещо не беше ясно, питах представителя в Атина. Постепенно започнах да усещам какво да правя, даже преди да отворя Ръководството.

Кожни оплаквания

От: Англия
Имах клиентка с дермография. Направихме няколко лечения с Делта лазера и успяхме напълно да решим проблема. Тя беше имала дермография повече от 10 години и беше опитала всяко възможно лечение, но нищо не проработило. И с курс от 10 лечения успяхме да премахнем проблема и сега жената води нормален живот. Това беше много, много голям успех!

Джок сърбеж

От: Южна Африка
Съпругът ми страда от джок сърбеж и той се възпламени от последните горещини. Неделя сутринта използва коМра Делта върху него.Сърбенето спря незабавно. Вечерта направи още една процедура. Обривът изчезна и сърбежът не се е връщал.
Ако знаете историята на подобни инфекции и предвид горещините, това е нечувано!

Скъсани коленни сухожилия

От: Южна Африка
Обърнах си коляното в ръгби мач. Всичките ми коленни сухожилия бяха напълно скъсани и менискусът беше сцепен по цялата дължина. Бях сериозно обезпокоен дали ще мога да ходя, да не говорим да тренирам. Хирургът ми каза, че това е най-тежкият такъв случай, който е виждал, а спортният лекар ми каза, че съществено подобрение може да се очаква след седем месеца.
След операцията за фиксиране на сухожилията с метални винтове, започнах да използвам коМра делта, както и дисциплинирана физиотерапевтична програма. Бях изумен, че на практика нямах болки. Физиотерапевтът ми също беше много впечатлен и след едва пет месеца ходя и карам колело нормално, изпитвайки съвсем лек дискомфорт.

Травма

От: Едмънтън, Канада
На 9 юли 2012 претърпях катастрофа с мотоциклет и си нараних лявото коляно, дясната мишница и предмишница, и дясната част на торса. Лявото ми коляно беше отекло и натъртено и не можех да го изпъна. Дясната ми предмишница беше също отекла и натъртена, като синините обхващаха цялата ръка. В деня след катастрофата дясната ми мишница се схвана и не можех да я вдигна до главата. Заради разтегнатите мускули на торса и мишницата не можех да спя. Първата нощ се опитах да спя на лявата си страна, но щом помръднех, болката ме будеше. На следващия ден си направих процедура с Делта лазера и след една процедура си възтанових напълно движението на дясната ръка. Освен това пез нощта след първото лечение успях да поспя, а през нощта след второто лечение спах здраво. Сега коляното ми “пука” само, ако го дам настрани – например като се качвам в колата; оттоците и натъртванията ги няма и обхватът на движение е пълен. Синините, които покриваха почти цялата дясна ръка, сега ги няма. Всъщност изчезнаха много побързо от онези на коляното, което не получи незабавно лечение. И болката в торса е локализирана, докато преди беше дифузна, и няма синини. Болката е малко и мога да спя през нощта. Започнах лечението на 10 юли и го завърших на 24 юли.

Варикоза

От: Бергамо, Италия
Варикозните вени в краката са ми стар проблем, но успявам да ги контролирам с Делта лазера и така засега избягвам операцията. Особено чувствително място е отзад на лявото ми коляно, където отвреме навреме усещам остри бодежи във вената. Аз използвам Хирургия 7 за 15 дни, както е предписано в Ръководството, и обикновено получавам облегчение почти незабавно, но продължавам леченията до край, защото разбирам, че ефектът от коМра терапията е кумулативен.