Бременните жени и наскоро станалите майки трябва да знаят, че коМра терапията предлага много облегчения за бремеността и раждането, както и за възтановяването след раждане. Независимата акушерка Наташа Стадлер споделя своя опит с коМра терапията.

ЦЪКНЕТЕ ТУК, за да видите специалната ни оферта за коМра Палм устройството.

comra therapy and pregnancyНаташа Стадлер е акушерка от 30 години и притова 13 от тях на свободна практика. Тя бива запозната с коМра терапията преди 7 години и я намира за много ценна за нейните клиенти.

За повече информация свалете електронната коМра книга.

коМра комбинира лазер, цвят, магнетизъм и (при коМра Делта) ултразвук, които работят на клетъчно ниво и помагат на тялото да се излекува и регенерира. Може да намерите повече информация в нашата блог статия коМра за начинаещи.

По-надолу може да намерите видео-интервюто с Наташа Стадлер.

Някои от най-забележимите области, в които тя е видяла съществени подобрения са:

  • Лечение на шевовете: Следите от хирургическите шевове обикновено се нуждаят от десетина дни да заздравеят. С пощта на коМра Наташа съкращава този период до 3-5 дена.
  • Проблеми с кърменето: Много майки изпитват трудности в началото на кърменето като свръхчувствителни или болезнени зърна, подути гърди или трудности с млечния поток. Използвайки коМра се постигат много бързи и очевидни резултати: дори само едно лечение дневно за 2,3 дни може да нормализира зърната и да нормализира млякото.
  • Подготовка за раждане: коМра терапията е много благотворна при подготовката на бъдещите майки. Тя оптимизира енергията на тялото и го подготвя за родилните мъки и раждането. Тя също така смегчава болките в гърба и други подобни..
  • Възтановяване след раждане: коМра подпомага тялото да се върне към нормално функциониране като възтанови мускулната си сила и подвижност. Тя също така много помага за балансиране на емоционалните и психологически трудности, типични за множество млади майки.

cmra therapy for birthНаташа си спомня историята на млада родилка, раждаща за първи път, която много искала да кърми. Обаче всеки път имала силни болки и кървене. Само след 2 дни коМра лечение тя вече можела да понася кърменето, а след седмица нямала никакви оплаквания. Обикновено такъв резултат се постига за много по-дълъг период.

Наташа също така асистирала на няколко майки, изпитващи болка и дискомфорт от калпави шевове от предишни раждания и коМра терапията много подобрила съединителната тъкан и съществено намалила болката.

коМра терапията е от голяма полза за клиентите на Наташа и тя продължава да намира нови начини да я използва. коМра терапията не само е полезна за майката по време на бремеността и веднага след раждането, но тя е също толкова полезна и за бебето. коМра леченията за бебета с колики или храносмилателни проблеми – особено през първата седмица, когато се установява кърменето – много ефективно облегчава проблемите и подпомага новата храносмилателна система да започне да работи правилно.

Ето накратко няколко начина, по които коМра терапията може да помогне по време на бремеността и раждането:1

  • Облегчаване на болката в гърба в късната бременност и след раждането,
  • Облегчаване на болката от разтягане на тазобедрената става,
  • По-бързо изцеление на перинеалните сълзи,
  • След цезарово сечение: по-бързо изцеление и минимизиране на риска от инфекция и белези,
  • Облегчаване и изцеление на наранени или болезнени зърна; лечение на мастит и хипогалактия.

коМра терапията също така има много приложения за здравните проблеми, които жените изпитват през репродуктивните си години, като цистит, менструална болка, вагинални инфекции и травми (със Сонда накрайника на коМра Делта), както и за балансиране на хормоните през менопаузата; а и за облегчаване на мигрени и главоболия.1