Имунитетът е способността на тялото да се учи и да отговаря на постоянно еволюиращите вируси и бактерии. В условията на глобална епидемия е много важно да имаме силен имунитет. Нашите имунни системи се учат и запомнят как бързо да издигат ефективна защита срещу патогениете. коМра терапията може много да подпомогне имунната система да функционира оптимално.

ЦЪКНЕТЕ ТУК, за да видите специалната ни оферта за коМра Палм устройството.

Как функционира имунната система?

immune
За своята работа имунната система употребява огромно количество енергия. Нейната работа е да ограничава и спира разпространението на бактерии и вируси в организма. Един от първите сигнали за инфекция или неразположение е желанието за почивка, което е естествена реакция на тялото за ограничаване на енергийния преразход. Понеже храносмилането също се нуждае от много енергия, може също да загубим апетит и така да спестим още енергия. В напредналите стадии на болестта с увеличаването на енергийния дефицит може да се появи много силна умора.

За повече информация свалете електронната коМра книга

Ако тялото е здраво и има достатъчно резерви да се бори с инфекцията, ще има само леки симптоми. Ако обаче тялото е вече отслабено от някакво хронично заболяване, старост, стрес, или недоспиване ситуацията може бързо да се влоши. Ако тялото е вече изтощено, е голямо изпитание е имунната система да работи на пълна пара в продължение на дни и седмици, защото липсват функционални резерви: тялото не може да се поддържа, докато се бори с патогените.

коМра терапия за силна имунна система

коМра терапията е неинвазивна и безопасна технология, комбинираща няколко физически излъчвания. Тя подкрепя естествените функции на тялото, включително имунната защита.

За кратко въведение в коМра терапията вижте това видео или прочетете тази блог статия.

comra palm actionИма няколко коМра устройства, но тук ще разгледаме коМра Палм, което използва три излъчвания:

  • Инфрачервен лазер,
  • Магнитно поле, и
  • Цветни LED светлини: червена, индиго-виолетов и жълто-зелена.


Тези излъчвания са нискоинтензивни и затова те не могат да увредят клетките. Вместо това те колективно усилват ефективността на клетките и органите, способствайки енергийния обмен и нерво-ендокринната регулация.

С други думи коМра терапията не цели разрушаването на даден вирус или бактерия, а да подкрепи различните функции на тялото за само-поправка и само-защита.

По време на 10-годишния ни опит с коМра терапията наблюдавахме, че навременното коМра лечение редуцира протичането на истинките и гриповете с поне 40-50%. Също така симптомите им като главоболие, треска, умора и хрема са също много по-слаби. Много от използвалите коМра имат много по-малка нужда от лекарства, с които да контролират тези симптоми, а някои въобще не ползват медикаменти. А ако коМра терапията е приложена превантивно, преди сезона на гриповете, семействата преминават през тоз сезон с много малко болнични дни.

Клинични изследвания върху лазерната терапия и имунитета

В списанието Practical Pain Management отбелязват значителния имуно-модулиращ ефект, наблюдаван в отговор на терапевтичния лазер. Едно от многото споменати изследвания е това на Михайлов и др.1 върху пациенти с тироидит на Хашимото. На 42 пациенти били приложени по 10 лечения с 980 нанометров лазер върху тимусната жлеза и щитовидната жлеза. На контролна група със същата големина бил даван L-тироксин по 10 мг/ден. Всички третирани с лазер пациенти изпитали намаляване на стягането в областта около щитовидната жлеза и по-малко отичане на лицето. Самата щитовидна жлеза станала по-мека при палпация и по-малка при преглед с ултразвук. Броят на настинките в лазерната група също бил по-малък. Имунорегулаторният индекс (Th/Ts) се нормализирал от 7.5 до 4.2%. При 78% от пациентите, третирани с лазер, ефектът все още се усещал след 4 месеца. Докато в контролната група индексът се променил съвсем малко.2

Практически препоръки при настинка, грип и Корона вирус

Следват специално изработени програми за противодействие на настинка, грип и корона вирус. Тези програми използват комбинация от лечения от Ръководството на потребителя на коМра терапията версия 4.1, налично онлайн, както и в PDF формат и, разбира се, като приложение за Apple iOS и Android.

На първо място препоръчваме превантивно коМра лечение, което да се прави, ако има риск от инфекция. Добре е имунната система да бъде подготвена за контакта с нов вирус.

Имунна подкрепа 1

Превантивна програма за хора под 50 години и без хронични заболявания.

  • Универсално 2
  • Универсално 3

Правете това лечение веднъж дневно за 12 дни.

Имунна подкрепа 2

Превантивна програма за хора над 50 години или с хронични заболявания, или с висок риск от инфекция.

  • Универсално 2
  • Универсално 6

Правете това лечение веднъж дневно за 12 дни.

Имайте предвид, че имуниите резерви ще започнат да се увеличават след първите 2,3 лечения и ще достигнат най-висока точка на 6-ия – 9-ия ден от лечението. Това приповдигнато състояние на имунната система ще се задържи за още 10-14 дни и ще започне плавно да спада през следващите 14-60 дни. Това означава, че – изобщо казано – една превантивна програма е достатъчна за около 3 месеца.

Накрая, желаем Ви здраве и спокойствие! 🙂

  1. Mikhailov V A et al. Use of immunomodulative influence of low level laser irradiation in the2 treatment of autoimmune thyroiditis. In: A window on the laser medicine world. L Longo, ed. Proc SPIE. 1999. Vol 4166: 319-322.
  2. https://www.practicalpainmanagement.com/treatments/complementary/lasers/immune-modulating-effects-therapeutic-laser