коМра дава надежда на страдащите от болки в долната част на гърба и ишиас. Говорим с Доктор Джулиен Фенуик, която включва коМра терапията в своята интегративна медицинска практика. Тя ни разказва за изумителния успех, който постига с пациент с ишиас и как коМра помага за възтановяването.

ЦЪКНЕТЕ ТУК, за да видите специалната ни оферта за коМра Палм устройството.

Запознаване с коМра терапията

коМра терапията се използва с голям успех в много лекарски кабинети из цялата Южноафриканска Република. Един от тях е частната практика Най-доброто от двата свята на Доктор Джулиен Фенуик в град Херманус. Доктор Фенуик използва коМра като част от своята интегративна практика.

За повече информация свалете електронната коМра книга

Доктор Фенуик се запознава с коМра терапията на курса на Доктор Бром Диплома по Интегративна Медицина. Тя е поразена от свидетелствата и записаните случаи на успешно лечение на разпространени болежки като ишиас, мигрени, рани и пр. Тя е вдъхновена да закупи коМра Делта и незабавно да започне да я използва върху себе си и пациентите си. Тя е поразена от бързите и значими резултати, които наблюдава.

С времето тя открива свои собствени протоколи и комбинации и коМра Делта става един от предпочитаните от нея инструменти. Тя използва своите знания за човешкото тяло и психика, нервната система, важността на дишането и визуализацията, етеричните масла, масажа и храненето заедно с коМра, за да създава персонализирани лечения за всеки пациент.

Един от първите ѝ успешни случаи е с пациент, страдащ от силен ишиас.

Лечение за остър ишиас

back-pain

През последните четири седмици госпожа Бети – учител по актьорско майсторство от Херманус – има силен ишиас надолу по десния си крак. Тя разказва, че вдигала тежка саксия и усетила “болка като светкавица” по десния си крак и след това изтръпване, но не слабост. Ренгеновата снимка показва стеснение на втория лумбален прешлен. Тя отказва ядрено-магнитен резонанс, защото ѝ е много скъп. Тя не може да дава уроци, защото болката я разсейва и изтощава, и ограничава подвижността ѝ.

По време на първото събеседване госпожа Бети съобщава за произваща ударна болка с източник в долната част на гърба ѝ и излъчваща се надолу по десния крак и стъпало. Тя опитала няколко болкоуспокояващи без особен ефект.

wellness
За лечението на госпожа Бети Доктор Фенуик използва холистичен подход, включващ лечението за ишиас от Ръководството на потребителя на коМра терапията заедно със светолечение, масаж на спускови точки (извършван по време на коМра лечението) и етерични масла върху болезнените области.

Доктор Фенуик също така ръководи пациентката си да прави Прана Яма дишане и визуализация преди лечението, за да превключи нервната система от състояние на “Бий или Бягай”, което е типично при болка, към “Почивай и Бъзтановявай”.*

Доктор Фенуик предписва Серапептаза три пъти на ден по 25 милиграма, както и био-куркумин два пъти дневно. Тя препоръчва на госпожа Бети преди лягане да масажира долната част на гърба си с масло от арника и след това да го налага с торба със затоплени бобени зърна или с бутилка топла вода в продължение на 20 минути.

Госпожа Бети се връща за следващо лечение три дни след първото събеседване и вендъж седмично през следващите две седмици. “Четвъртия път тя влетя в кабинета ми само да ми каже, че вече няма никакви симптоми и колко е благодарна, че животът ѝ пак е нормален!”man

Както и много други интегративни лекари Доктор Фенуик комбинира коМра терапията с много други целителни методи. коМра терапията винаги се съчетава добре, но и приложена сама по себе си, тя може да даде бързи и значими резултати.

*Този ефект може да се постигне и с Универалното Лечение номер 5 от Ръководството на потребителя на коМра терапията. Това лечение е отлично при високи нива на кортизол и адреналин, типични за силния стрес. Т.е. то помага за превключване от “Бий или Бягай” към “Почивай и Бъзтановявай”. То също така подпомага лечението на емоционално изтощение, депресия, безсъние, летаргия и дихателни затруднения.

man