След повече от десетгодишен опит идентифицирахме пет ключови – и очевидни – ползи от коМра.

ЦЪКНЕТЕ ТУК, за да видите специалната ни оферта за коМра Палм устройството.

5-те ключови ползи

1. Болкоуспокояване

Една от първите ползи, които коМра допринася, е облегчение на болката. Всякаква болка: и остра като от счупени кости и натъртвания до хронична болка като артрити, мигрени и множествена склероза. Облегчението може да се почувства дори няколко минути след коМра лечението и често е дълготрайно. Лазерната терапия използва процес, наречен фотобиомодулация, при който фотоните навлизат в тъканта и “стартират биологична каскада от събития, водеща до увеличение на клетъчния метаболизъм и намаляване на болката и възпалението.”1 Голямо преимущество на лазерната терапия е, че тя редуцира болката без нежелани странични ефекти.
За повече информация свалете електронната коМра книга.

Един пример за ефективността на коМра терапията е разказан от господин от Книсна, наранил дясното си рамо при ски инцидент преди около 40 години. След контузията той е в постоянна болка въпреки многото специалисти, които посещава. Само една седмица след като започнал да използва коМра обаче, проблемът му се разрешава.

2. Подобрение на общото благосъстояние

Обикновено хората с хронични заболявания откриват, че след само три лечения общото им здравословно състояние се подобрява заедно със специфичните симптоми, в които те са се прицелвали. Те започват да спят по-добре, започва да се възтановява и енергийните им нива стабилно се покачват. Всичко това се дължи на системния ефект на коМра терапията и нейната способност да помогне на тялото да се върне в състояние на разумна кохерентност.

pain-free

Канадец, използвал коМра терапията, казва: “Два месеца не можех да спя, ненавиждах вечерите. Часове наред се разхождах из града, защото не можех да спя. Беше брутално! Делта лазерът ми реши проблема за три седмици: лекувах се два пъти дневно с Универсалното лечение 5 от Ръководството на потребителя.”

3. Възтановяване функцията на заболелите органи

Третата полза, която ползващите коМра идентифицират, е възтановяването на функции на органи и системи, като например нервната и храносмилателната системи. Поради каскадния ефект на клетъчната само-регулация, макар лечението да започва в специфичен регион и на клетъчно ниво, щом структурите и процесите на това ниво започнат да се само-изцеляват, ефектът се разпростира върху тъканите, органите и телесните системи.

Забележителен е случаят на жена, страдала 4 години от силна болка в долната част на корема, пост-менструално кървене, кисти на яйчниците, нарушен сън, депресия (от 15 години) и запек. Тя прилага следния курс на коМра терапия:

 • 12 лечения през ден, след това 10 дни почивка и след това още 6 лечения.
 • Настройки: 10 минути на променлива честота (V) и 10 минути на 5 Hz в района на уретера, заедно с Универсално 5 и каротидните артерии (по 1 минута на 5 Hz на всяка).

След 12 лечения болката се редуцира от 8 на 2 по болковата скала с нормален дискомфорт преди мензис.

След 10-дневната почивка и нататъшните лечения тя споделя следните подобрения:

 • Сънят се подобрява и приспивателните са намалени;
 • Движенията на червата са подобрени и лекарствата за тях спрени;
 • Болката е редуцирана и вече няма нужда от болкоуспокояващи лекарства;
 • Цикъкът се стабилизира до 4-5 дена, вместо до 10-12;
 • Кистата в левия яйчник се смалява с 38%;
 • Кистата в десния яйчник се смалява с 30%.

4. Регенериране на тъканите

comra palmСтволовите клетки могат да заместват увредените клетки. С помощта на коМра можем да подкрепим този естествен здравословен процес на регенериране на тъканите и даже да помогнем той да се ускори, за да позволим на тялото да възтанови увредените тъкани и органи, хрущяли и дори донякъде кости. Като един пример, има съществени подобрения при пациенти с удар.

В резултат на падане от кон на Колин от Южна Африка му е направена реконструкция на акромиоклавикуларната става. През първите две седмици той прави 1000 Hz за 1 минута на ден върху целия регион. После преминава на 5 Hz за 5 минути дневно по цялото рамо и ръката. След 6 седмици Колин казва: “Не само, че хирургичните рани зарастнаха много добре, но и сонарът на рамото ми показа, че хрущялите и сухожилията са се възтановили като за 3 месеца!”

5. Ребалансиране на имунната, нервната и ендокринната системи

Системният подход има много по-големи целебни ползи, отколкото когато фокусът е само върху едно място. Работейки върху различни региони, коМра терапията предоставя подкрепа за регенериране на клетките и тъканите и помага за нормализиране на метаболитните функции.


Системните коМра лечения са проектирани да адресират една или повече от следните взаимосвързани мртаболитни процеси в тялото:

 1. Регенериране на клетките;

 2. Имунната система;

 3. Централната нервна система;

 4. Кръвта;

 5. Органите.

В резултат всички системи в тялото могат да се върнат към балансирано и оптимално функциониране.

Друго предимство на коМра терапията е, че понеже излъчванията са с много нисък интензитет, те са напълно безопасни за употреба не само от професионалистите, но и от домашните потребители.

1. Пет неща, които трябва да знаете за дълбокотъканната лазерна терапия